آموزش فیوچرز در صرافی بیت یونیکس

صرافی بیت یونیکس از آن صرافی‌هایی است که ایرانیان از آن استقبال می‌کنند؛ چرا که بدون احراز هویت هم می‌توان در آن فعالیت کرد و برای ورود به آن نیازی به وی‌پی‌ان و فیلترشکن ندارید. پیش‌تر در مقاله‌ای آموزش ثبت نام و استفاده از بیت یونیکس را منتشر کرده‌ایم. اما حالا در این مطلب از آکادمی گرانمایه می‌خواهیم به صورت اختصاصی به ترید کردن در این صرافی بپردازیم و ویژگی‌های بخش فیوچرز آن را با هم مرور کنیم. هم‌چنین می‌توانید آموزش کار با بخش فیوچرز بیت یونیکس را در ویدیویی که در این مطلب قرار دارد، فرا بگیرید.

آموزش صرافی بیت یونیکس

لینک عضویت در صرافی بیت یونیکس 

پیش از آن‌که به مسئله اصلی این مقاله بپردازیم، بهتر است به کمپین آکادمی گرانمایه برای صرافی بیت یونیکس اشاره کنیم. با شرکت در این کمپین، می‌توانید شانس خود را برای دریافت یک پاداش ۸۰۰ دلاری بیازمایید. تنها کافی است در صرافی ثبت نام کنید و با انجام تسک‌هایی که برای شما مشخص کرده‌ایم، پاداش‌های بیشتری بگیرید.

آموزش اسپات و فیوچرز صرافی بیت یونیکس

انتخاب دارایی

برویم سراغ اصل ماجرا که همان معاملات فیوچرز است. با ورود به بخش ترید بیت یونیکس، حس آشنایی به شما دست می‌دهد؛ چرا که کاملا شبیه به صرافی بینگ ایکس است. ابتدا لازم است ارز دیجیتالی را که می‌خواهید روی آن معامله انجام بدهید، انتخاب کنید. برای این کار در نسخه موبایل از قسمت بالا سمت چپ، نام ارز را انتخاب کنید. اسامی جفت‌ارزهای قابل معامله در این بخش در دسترس است و شما می‌توانید دارایی موردنظرتان را جستجو کنید.

تعیین نوع معامله

پس از این کار، در همان بخش بالایی و زیر نام رمزارز انتخابی، گزینه‌ای می‌بینید که در‌ آن یا می‌توانید حالت Cross را انتخاب کنید یا Isolated. این دو حالت برای معامله فیوچرز است که با هم تفاوت‌هایی دارند. در حالت کراس، زمانی که معامله‌ای باز کنید و وارد ضرر شوید، حدضرر برای شما فعال نمی‌شود و معامله ادامه پیدا می‌کند. توجه کنید که در این حالت اگر مبلغی به جز مبلغ در نظر گرفته برای فیوچرز داشته باشید، آن مبلغ هم درگیر معامله خواهد شد و کار تا جایی که یا کاملا دارایی‌تان از دست برود یا به سود برسید، ادامه پیدا خواهد کرد. مشخص است که این روش ریسک دارد و نیازمند آستانه تحمل ضرر بالایی است.

حالت بعدی Isolated است که برای بسیاری از ما منطقی‌تر است. به کمک این حالت می‌توانید در نقطه‌ای که مدنظرتان است، حد ضرری برای معامله خود مشخص کنید. به این ترتیب اگر در معامله‌ای ضرر کنید، به محض فعال شدن حد ضرر پوزیشن شما بسته می‌شود و بقیه دارایی‌تان ایمن خواهد ماند. این روش محافظه‌کارانه‌تر است و ریسک چندانی نمی‌طلبد؛ البته اگر از ریسک معاملات فیوچرز با اهرم بالا فاکتور بگیریم.

انتخاب اهرم

کنار همین قسمت، باکسی وجود دارد که یک منوی کشویی دارد و در آن می‌توانید اهرم معامله خود را انتخاب کنید. بسته به نوع ارزی که انتخاب کرده‌اید، اهرم تا ۱۰۰ و ۱۲۵ هم ممکن است فعال باشد. هم‌چنین برای برخی رمزارزها اهرم تا سطوح پایین‌تری مثل ۷۵ فعال است. البته به این نکته توجه کنید که باید در انتخاب اهرم بسیار محتاطانه عمل کنید. اهرم مانند شمشیر دولبه‌ای است که همان‌قدر که می‌تواند سودتان را افزایش دهد، ضررتان را نیز می‌تواند بیشتر کند. در این بخش اهرم دلخواه خود را انتخاب و روی گزینه Confirm کلیک کنید.

انتخاب نوع سفارش

در بخش بعدی، باید نوع سفارش خود را مشخص کنید. گزینه‌های این بخش شامل لیمیت (Limit)، مارکت (Market)، تریگر (Triger) و تریلینگ استاپ (Trailing Stop) هستند. این گزینه به‌صورت پیش‌فرض روی حالت Limit قرار دارد. در حالت لیمیت ما برای معامله‌ای که قصد انجام آن را داریم، باید حجم، قیمت ورود، حد سود و حد ضرر را مشخص کنید. یعنی مثلا اگر اکنون قیمت بیت کوین ۵۷ هزار دلار است، ما می‌توانیم سفارش را طوری تنظیم کنیم که وقتی قیمت بیت کوین به ۵۶۸۰۰ دلار رسید، پوزیشن ما با مشخصاتی که تعیین کرده‌ایم، باز شود.

در حالت مارکت، خرید یا فروش بر اساس قیمت بازار در همان لحظه انجام می‌شود و شما دیگر نمی‌توانید قیمت موردنظرتان را انتخاب کنید. حالا باید در کادر بعدی یا میزان ارزی را که می‌خواهید معامله کنید مشخص کنید یا این کار را بر اساس ارزش دلاری آن تعیین کنید. مثلا یا باید مشخص کنید که می‌خواهید ۱۰ ترون معامله کنید یا باید معادل دلاری (مثلا ۳۰ دلار) آن را تعیین کنید.

تعیین حد سود و حد ضرر

در کادر بعدی که با نماد TP/SL مشخص شده است، می‌توانید حد سود (Take Profit) و حد ضرر (Stop Loss) خود را تعیین کنید. برای این کار در کادر TP Price می‌توانید حد سود و در کادر SL Price حد ضرر خود را وارد کنید.

در نهایت با کلیک روی گزینه Open Long یا Buy / Long برای معامله خرید و روی گزینه Open Short یا Sell / Short معامله را تکمیل کنید. با کلیک روی گزینه Confirm، خلاصه‌ای از حجم معامله، اهرم، میزان دارایی درگیر و غیره را خواهید دید. پوزیشن بازشده را می‌توانید در بخش Positions مشاهده کنید و از همان بخش مدیریت آن را انجام دهید.

نکات مهم

قبل از پایان این مطلب، می‌خواهیم نگاهی کلی به چند مسئله مهم در معاملات فیوچرز داشته باشیم.

  • توجه کنید که از قبل باید مبلغی را که می‌خواهید برای معاملات فیوچرز اختصاص دهید، وارد اکانت فیوچرز خود کنید تا بالانس کافی را برای معامله خود داشته باشید. اگر دارایی شما در بخش اسپات یا هر بخش دیگری باشد، از طریق گزینه Transfer می‌توانید مبلغ موردنظر خود را جابجا کنید.
  • در بخش پوزیشن‌های بازشده، می‌توانید معاملات خود را از طریق گزینه Close یا Close All‌ به صورت دستی ببندید.
  • انجام معاملات فیوچرز نیازمند رعایت برخی پیش‌نیازهاست. حتما باید حواستان به اهرم انتخابی باشد و از تعیین اهرم‌های زیاد با ریسک بالا پرهیز کنید؛ مگر این‌که واقعا این ریسک را بپذیرید و بتوانید ضرر و زیان ناشی از آن را هم تحمل کنید.
  • حتما حد سود و حد ضرر را تعیین کنید. بازار ارزهای دیجیتال پر از نوسان است و عدم تعیین این دو گزینه، می‌تواند منجر به زیان شما شود. ممکن است یک کندل بزرگ بر خلاف جهت معامله شما ثبت شود و در زمانی بسیار کوتاه، لیکوئید شوید و سرمایه خود را از دست بدهید.
  • در انتخاب نوع معامله که حالت کراس باشد یا ایزوله، حتما توجه و دقت کافی را داشته باشید.

جمع‌بندی

صرافی متمرکز ارز دیجیتال بیت یونیکس یکی از معدود گزینه‌های باقی‌مانده است که به ایرانی‌ها خدمات می‌دهد. کاربران ایرانی می‌توانند بدون احراز هویت در این صرافی فعالیت کنند. برای ورود به بیت یونیکس حتی به فیلترشکن هم نیازی نیست. رابط کاربری این صرافی واضح و ساده است و در بخش فیوچرز آن می‌توانید به راحتی معاملات خود را انجام دهید که در این مطلب به توضیح آن پرداختیم. آیا تاکنون در بیت یونیکس ترید کرده‌اید؟ خوشحال می‌شویم اگر تجربه خود را برای ما بازگو کنید.

امیر رضوانی
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها