آموزش تحلیل تکنیکال, وبلاگ

اسکالپینگ (Scalping) چیست؟

افراد فعال در بازارهای مالی، به خصوص در بازارهای ارزی با روش معامله اسکالپینگ (Scalping) آشنایی دارند. این روش اغلب برای بهره‌برداری از نوسانات کوتاه مدت قیمت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سال‌های اخیر، بازارهای مالی با نوسانات بسیاری زیادی رو به رو شدند. به همین دلیل معامله‌گران برای کسب سود و بهره‌برداری از معاملات خود، روش‌ها و استراتژی‌های مختلفی را در نظر می‌گیرند.

اسکالپینگ در لیست جذاب‌ترین و هیجان انگیزترین روش‌های کسب سود در بازارهای مالی قرار می‌گیرد. به این صورت که معامله‌گران با استفاده از می‌توانند از تغییرات ناچیز قیمت در بازارها بهره لازم را ببرند. این روش به عنوان یک روش معامله‌گری سریع و فشرده، باعث جلب توجه و جذب تعداد بالایی از تریدرها شده است.

البته برای اجرای صحیح و موفق اسکالپینگ باید مفهوم آن را به طور دقیق درک کنید. لذا در ادامه توضیحاتی در خصوص این روش جذاب و نکات مهم مربوط به آن ارائه می‌دهیم.

اسکالپینگ چیست؟

اسکالپینگ (Scalping) در واقع نوعی سبک معامله است که با استفاده از آن می‌توان از تغییرات اندک و ناچیز قیمت در بازارهای مالی، سودهایی خوب و قابل توجه کسب کرد. این روش مناسب افرادی است که می‌خواهند به جای خرید و حفظ پوزیشن‌ها در مدت زمان طولانی، طی مدت زمان کوتاهی از معاملات خود سود کنند.

در این روش افراد تنها در عرض چند ثانیه یا چند دقیقه تصمیمات معاملاتی خود را اجرا می‌کنند و از اختلاف قیمت به وجود آمده، سود به دست می‌آورند. در حالت کلی کسب سود از حرکات و تغییرات کوچک قیمت به مراتب آسان‌تر از حرکات بزرگ است. معامله‌گران حرفه‌ای نیز با گرفتن ایده از این مسئله، روش معامله اسکالپینگ را به وجود آوردند.

اغلب افرادی که از این استراتژی استفاده می‌کنند، روزانه بین 10 تا چند صد معامله می‌دهد. بی شک تغییرات و حرکات کوچک در قیمت سهام می‌توانند نتایج بهتری نسبت به حرکات بزرگ به همراه داشته باشند.

درک بهتر استراتژی اسکالپینگ با مثال!

به عنوان مثال: فردی به عنوان یک معامله‌گر ارزهای دیجیتال در بازار فارکس بر جفت ارز BTC/USD فعالیت دارد. اکنون فرد متوجه نوسانات کوچک قیمت بیت کوین و همچنین افزایش ارزش آن در چند دقیقه آینده می‌شود. گاهی افراد برای دستیابی نتایج این چنین گاهی مجبور به استفاده از تمامی داده‌ها و ابزارهای تحلیلی خود می‌شوند.

در صورت تمایل این فرد به استفاده از استراتژی اسکالپینگ و ورود به معامله، باید بیت کوین را با قیمت فعلی خریداری کند. وی در صورت پیش‌بینی صحیح، می‌تواند تنها در عرض چند دقیقه شاهد افزایش ارزش بیت کوین باشد و آن را با قیمت بالاتری بفروشد. در نتیجه طی زمان بسیاری کوتاهی، سود مناسبی از معامله خود کسب کرده است.

نکته: این استراتژی نیازمند مدیریت ریسک، قدرت تحلیل بازار به صورت دقیق و تصمیم‌گیری سریع است.

به چه کسی اسکالپر می گویند؟

اسکالپر در حقیقت معامله‌گری است که با استراتژی اسکالپینگ (Scalping) در بازار مالی فعالیت دارد. به طور کلی اسکالپرها با انجام تحلیل تغییرات کوچک و سریع قیمت دارایی‌ها، برای کسب سود در طی مدت زمانی کوتاه تلاش می‌کنند. واژه “اسکالپ” در لغت به معنی برش کوچک است. یعنی این در این نوع معامله‌گری افراد به دنبال برش‌های کوچکی از تغییرات جزئی و تکراری قیمت است.

جالب است بدانید که اسکالپرها از نظر فنی جزء تریدرهای روزانه هستند؛ چرا که این افراد معاملات خود را در عرض چند دقیقه به اتمام می‌رسانند و در هیچ شرایطی پوزیشن‌های خود را یک شبانه روز نگه نمی‌دارند. البته در این بین تفاوت‌هایی نیز وجود دارد.

به عنوان مثال: معمولا اسکالپرها افراد بسیار منظمی هستند؛ زیرا آن‌ها در مدت زمان باز نگه داشتن پوزیشن‌ها باید دقت، سرعت عمل و سخت‌گیری زیادی از خود نشان دهند. آن ها با استراتژی انتظار نامعلوم برای کسب سود مخالف هستند. در حقیقت اسکالپرها هیچ زمانی منتظر تبدیل یک معامله بازنده به برنده نمی‌شوند.

همانطور که اشاره شد، این افراد تصمیمات خود را در لحظه بر اساس استراتژی گرفته و اجرا می‌کنند. این افراد به دلیل انجام معاملات زیاد به صورت روزانه، همیشه باید زمان زیادی را به منظور نظارت بر بازارهای مالی صرف کنند. به همین دلیل استراتژی اسکالپینگ تنها برای تریدرهای حرفه‌ای و باتجربه مناسب است.

از مهم‌ترین ویژگی‌های اسکالپرها می‌توان به قدرت در تحلیل، سرعت عمل بالا در تصمیم‌گیری، داشتن دانش و مهارت‌های لازم، تسلط بر روی احساسات، کنترل استرس و هیجانات اشاره داشت.

مزایای اسکالپینگ چیست؟

استفاده از استاتژی اسکالپینگ (Scalping) می‌تواند مزایای مختلفی برای معامله‌گران داشته باشد. یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مزایای استراتژی اسکالپینگ، امکان کسب سودهای بسیار بالا است. در واقع همین مسئله سبب جذب تریدرهای حرفه‌ای به این روش معاملاتی شده است.

جالب است بدانید که اسکالپرها قادر به اعمال تغییرات کوچک و جزئی در قیمت سهام‌ها هستند که گاهی منعکس‌کننده روند کلی قیمت کالا در روز نیست. از طرفی این افراد نیازی به پیروی از اصول اولیه خاصی ندارند؛ چرا که آن‌ها در برخورد با بازه زمانی کوتاه، نقش مهمی ندارند. در نتیجه معامله‌گران احتیاجی به کسب اطلاعات زیاد در مورد سهام‌ها ندارند.

از دیگر مزایای خاص استراتژی اسکالپینگ می‌توان به ریسک بسیار پایین آن در بازار اشاره داشت. طراحی این استراتژی به گونه‌ای است تا ضررهای هر سهم را با ایجاد نقاط اهرمی و توقف ضرر محدود کند. این روش معاملاتی نوعی استراتژی غیر جهت‌‌دار است. به همین دلیل برای بهره‌مندی از آن نیاز به حرکت در جهات خاص نیست.

این روش زمانی که بازارها در حال تغییر هستند، بسیار کارآمد است. استراتژی‌های اسکالپینگ به دلیل داشتن معیارهای فنی در سیستم‌های معاملاتی خودکار به راحتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. بر اساس منطق Scalping حرکات کوچک می‌توانند از حرکات بزرگ بهتر باشند. در ادامه به چندین نکته در مورد این روش و استراتژی اشاره خواهیم داشت.

  • عدم نیاز به رعایت اصول اولیه
  • سطح پایین ریسک‌های احتمالی در بازار
  • سودآوری بسیار بالا در صورت اجرای دقیق استراتژی
  • امکان استفاده از آن در صورت نزول یا صعود (استراتژی غیر جهت دار)
  • امکان استفاده خودکار از آن در سیستم‌های معاملاتی

به خاطر داشته باشید که استراتژی Scalping در بازارهای نسبتا ساکت، با نوسانات کم می‌تواند فرصت‌های عالی را فراهم کند.

معایب و ریسک های اسکالپینگ چیست؟

روش Scalping در کنار مزایای بسیار خود، دارای معایب و اشکالاتی است. این استراتژی در مقایسه با سایرین شامل حداکثر تعداد معاملات است. یعنی در صورت باز کردن تعداد زیادی از معاملات، هزینه تراکنش‌ها افزایش می‌یابد، زیرا شما در هر معامله پورسانت پرداخت می‌کنید.

از طرفی برای کسب سود کافی با این روش، باید از مقادیر بالای معاملات استفاده کنید. گاهی ریسک برای سودهای کوچک برای معامله‌گران ارزشی ندارد. اغلب اسکالپرهای حرفه ای روزانه ده‌ها و یا صدها معامله انجام می‌دهند. در نتیجه استفاده از استراتژی اسکالپینگ نیازمند تمرکز و صرف وقت زیادی است.

این استراتژی به نوعی نیاز به هوش ریاضی و تمرکز بالایی دارد. در نتیجه استفاده از آن برای افرادی که سرعت و دقت بالایی ندارند، اصلا توصیه نمی‌شود. پس می‌توان ریسک‌ها و معایب Scalping را به موارد زیر خلاصه کنیم:

  • نیاز به تمرکز و صرف زمان زیاد برای تحلیل و بررسی بازار و زیر نظر گرفتن معامله خود
  • نیاز به انجام ده‌ها و یا صدها معامله به منظور کسب سود کافی
  • هزینه تراکنش بالا بابت اسپرد و یا کمیسیون
  • نیاز به اهرم بیشتر به منظور کسب سود
  • آسیب‌پذیری در برابر نویزهای بازار و ضرر مالی

نکته: استفاده از استراتژی Scalping نیاز به سرعت عمل بالا برای تصمیم‌گیری و ورود و خروج به موقع دارد. به همین دلیل این روش می‌تواند فشار و استرس روانی زیادی برای افراد به همراه داشته باشد.

آیا می توان با اسکالپینگ به درآمد دلاری رسید؟

در سال‌های اخیر با نوسانات شدید دلار و افزایش ارزش آن، کسب درآمد دلاری مورد توجه افراد بسیار زیادی قرار گرفت. به طوری که افراد با اهدافی مختلف وارد بازارهای مالی از جمله فارکس شده‌اند. اسکالپ در فارکس نیز از محبوب‌ترین و جذاب‌ترین استراتژی‌های کسب درآمد در این بازار است.

اسکالپ تریدینگ بی‌شک می‌تواند در دسته سودآورترین استراتژی‌های تجاری قرار بگیرد. البته مهارت تریدر در اجرای این استراتژی و موفقیت و کسب سود آن تاثیر بسیار زیادی دارد. تریدرها برای استفاده از استراتژی اسکالپ حتما باید اطلاعات کافی در زمینه فاکتورهای موثر بازار ارزهای دیجیتال و همچنین تحلیل اخبار و آمارها داشته باشند.

از دیگر ویژگی‌های اسکالپرها می‌توان به توانایی پذیرش زیاد در معاملات و داشتن برنامه مشخص به منظور خروج از بازار اشاره داشت. بسیاری از افراد بعد از ورود به محدوده زیان‌دهی، به دلیل نداشتن کنترل بر روی احساسات و استرس خود، قادر به تصمیم‌گیری صحیح و خروج از بازار نیستند. در نتیجه ضررهای مالی سنگینی متوجه آن‌ها می‌شود.

تریدرهای ماهر و باتجربه می‌توانند با استفاده صحیح از استراتژی Scalping درآمد دلاری قابل توجهی داشته باشند. این روش می‌تواند برای افرادی که به سرمایه‌گذاری‌های کوتاه مدت علاقه‌مند هستند، در صورت پیاده‌سازی صحیح، ایده‌آل و کاربردی باشد.

استراتژی ترید به روش اسکالپینگ

در حالت کلی، معاملات Scalping با خرید و فروش میزان قابل توجهی از دارای‌ها در پوزیشن‌های کوتاه مدت صورت می‌گیرد. اسکالپرها با خرید پایین و فروش بالا می‌توانند پوزیشن‌های لانگ و یا پوزیشن‌های شورت ایجاد کنند. این دو استراتژی امکان یافتن فرصت‌های زیادی را در بازارهای رو به رشد یا نزولی را برای اسکالپرها و معامله‌گران فراهم می‌کند.

در صورت تمایل به استفاده از این استراتژی باید دارایی‌هایی با نقدشوندگی بالا پیدا کنید که در طی روز سیگنال‌هایی از تغییرات مکرر قیمت می‌دهند. لیکوئید نبودن دارایی سبب عدم امکان انجام معامله اسکالپینگ می‌شود. از طرفی نقدینگی می‌تواند ورود و یا خروج از بازار را با بهترین قیمت برای شما تضمین کند.

حضور کوتاه ‌مدت در بازار به منظور کاهش ریسک و خطرات احتمالی، کسب سود از تغییرات و حرکات کوچک قیمت در بازار، تحلیل حرکت‌های کوچک در بازارهای به ظاهر آرام در واقع 3 اصل مهم کار اسکالپرها است. در صورتی که سایر سبک‌های معاملاتی نظیر: معاملات پوزیشن بستگی به تجزیه و تحلیل فاندامنتال و تکنیکال به منظور شناسایی معاملات دارد.

اسکالپرها پیش از هر گونه اقدامی بر روی تکنیک‌های معاملاتی فنی متمرکز می‌شوند. این نوع تجزیه و تحلیل شامل: بررسی حرکات تاریخی قیمت دارای همراه با پیروی از ترندهای چاری می‌شود. اسکالپرها به منظور دستیابی به آن، اغلب از ابزارها و نمودارهای مختلفی استفاده می‌کنند. جالب است بدانید که استراتژی اسکالپینگ انواع مختلفی دارند.

در ادامه به صورت مختصر این استراتژی‌های مهم و اساسی را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

اگر به دنبال یافتن بهترین روش برای ترید ارز دیجیتال هستید، پیشنهاد می کنم حتما به دوره پرایس اکشن مراجعه کنید. پرایس اکشن یکی از بهترین استراتژی ها برای ترید اسکالپینگ است.

اسکالپ به روش High Volume

استراتژی ترید به روش اسکلپینگ با استفاده از حجم معاملات

معمولا اسکالپرها برای کسب سودهای قابل توجه از تغییرات کوچک قیمت سهام، معاملات زیادی انجام می‌دهند. البته باید توجه داشته باشید که این رویکرد نیاز به نقدینگی کافی به منظور باز و بسته شدن پوزیشن کامل، با اسپرد محدود دارد.

اسکالپ به روش Break Out

اغلب استراتژی‌های معاملاتی اسکالپینگ شامل: موقعیت‌یابی ورود به یک معامله در شروع شکست، حرکت در بازار تا زمان اولین سیگنال خروج و جستجوی شکست‌ها می‌شود. این روش استراتژی با نام Break Out شناخته می‌شود. استفاده از این استراتژی در معاملات سهامی گسترش یافته بسیار ایده‌آل و کاربردی است.

استفاده از اسکنرهای High Of Day Momentum به منظور یافتن سهام در لحظه واقعی میان اسکالپرهایی که بر روی معاملات شکست خورده تمرکز دارند، امری رایج و طبیعی است.

اسکالپ به کمک اندیکاتور Stochastic

استراتژی ترید به کمک اسکلاپینگ

یکی از پرطرفدارترین و جذاب‌ترین روش‌ها در اسکالپ تریدینگ، استفاده از استوکستیک است. کلمه استوکستیک در حقیقت اشاره‌ای به جایگاه فعلی و بسته شدن کندل قیمتی نسبت به یک بازه زمانی مشخص در گذاشته دارد. مقایسه قیمت و ارزش یک دارایی با بازه تغییرات اخیر آن می‌تواند به یافتن نقاط برگشت قیمت کمک کند.

تریدرها با اسیلاتور استوکستیک امکان سوار شدن بر موج های بزرگ بازار و همچنین دریافت حرکات مثبت و منفی رمز ارزها را خواهند داشت. معمولا جهت قیمت دارایی‌های کرپیتویی و همچنین بازار سهام در پایین‌ترین یا بالاترین نقاط بازه‌های زمانی اخیر تغییر می‌کنند. حتی در برخی موارد این جهت می‌تواند از همان نقطه بازگردد.

اسکالپ به کمک اندیکاتور RSI

استراتژی ترید اسکلپینگ با RSi

اندیکاتور RSI در واقع یک شاخص قدرت نسبی بسیار کاربردی در تحلیل تکنیکال است. این شاخص در مقایسه با سایرین بسیار آسان و قابل فهم است. به طوری که مبتدیان می‌توانند با استفاده از آن نقاط ورود و خروج را شناسایی کنند. اگر شاخص RSI کمتر از 30 باشد، یعنی دارای مورد نظر بیش از حد فروخته شده و در منطقه اشباع فروش (Oversold) قرار دارد.

به این ترتیب امکان افزایش قیمت آن بسیار بالا است. پس این زمان می‌تواند بهترین فرصت خرید برای تریدر باشد. در صورتی که اندیکاتور RSI بیش از 70 باشد، یعنی دارایی مورد نظر بیش از حد خریداری شده و در منطقه اشباع خرید (Overbought) قرار گرفته است. به همین دلیل امکان کاهش قیمت آن بسیار بالا است.

اسکالپ به کمک اندیکاتور Parabolic SAR

شناسایی جهت بازار به منظور صرفه‌جویی در زمان، پول و انرژی و جلوگیری از ریسک‌ها و ضررهای احتمالی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. با دانستن روند بازار و استفاده از استراتژی‌های خاصی مثل: Parabolic Sar می‌توان میزان سود را به طور چشمگیری افزایش داد. برای درک روند بازار و نحوه تشخیص خط روند در تحلیل تکنیکال می توانید مقاله مربوط به خط روند را مطالعه کنید.

اسکالپرها و تریدرها از این استراتژی خاص به منظور یافتن جهت بازار، نقطه ورود و خروج و نقاط برگشت بازار استفاده می‌کنند. در واقع این اندیکاتورها ابزارهای تحلیل تکنیکال هستند که امکان تبدیل داده های ریاضی به گراف‌ها و نمودارها را به منظور ارائه نمای بصری از جهت قیمت فراهم می‌کنند. اندیکاتور Parabolic Sar نیز جزء این دسته از اندیکاتورها است.

البته اندیکاتور SAR امکان تریل حد ضرر را فراهم می‌کند. به این صورت که اسکالپرها با استفاده از آن می‌توانند نقاط برگشت قیمت و روندهای سودآور بزرگ را شناسایی کنند. دقت داشته باشید که اندیکاتور Parabolic Sar اغلب در بازارهای رونددار نتیجه بهتری دارد؛ زیرا اسکالپرها به کمک آن قادر به شناسایی روندها و کسب سودهای بالا هستند.

نکته: برای دقت بیشتر و بهتر و همچنین جلوگیری از صدور سیگنال های اشتباه می‌توانید این اندیکاتور را در کنار اندیکاتورهای خاصی مثل: میانگین متحرک نمایی 50 و 200 (EMA) استفاده کنید.

تفاوت اسکالپینگ و سوئینگ ترید

سویینگ تریدینگ اسکلپینگ ترید
تعداد ترید ها ترید کم در مدت زمان طولانی تعداد ترید زیاد
استراتژی ترید تمرکز روی ترند های بلند مدت تحلیل کوتاه مدت بازار
سطح ریسک ریسک کم با توجه به استراتژی ریسک زیاد با توجه به شدو های بازار
پتانسیل سود کسب سود زیاد در طولانی مدت با تفییرات قیمتی سود های کوچک روزانه

تفاوت‌های اسکالیپنگ و سوئینگ ترید یکی از پرتکرارترین و مهم‌ترین سوالات تریدرها و معامله‌گران تازه کار و کم تجربه است. سوئینگ تریدینگ در واقع از رایج‌ترین روش‌های معاملاتی است که به عنوان معاملات نوسانی نیز شناخته می‌شود. به این صورت که تریدرها به طور پراکنده وارد و خارج می‌شوند.

دقت داشته باشید که این معاملات اغلب در طی چند روز یا چند هفته انجام می‌شوند. سیستم سوئینگ تریدینگ به گونه‌ای است که تریدرها هدف و تمرکز خود را بر روی فرصت‌های معاملاتی میان مدت قرار می‌دهند که تفاوت‌های بارز و قابل توجهی با معاملات بلند مدت دارند.

با این وجود، سوئینگ تریدینگ و اسکالپینگ هر دو به عنوان روش‌های جذاب و محبوب تریدینگ در بازارهای مالی به شمار می‌روند و تفاوت‌های اساسی و مهمی در زمان‌بندی و رویکردهای معاملات دارند. در ادامه این تفاوت‌ها را به صورت مختصر مورد بررسی قرار می‌دهیم.

میزان فرصت های معاملاتی

روش‌های سوئینگ تریدینگ و اسکالپینگ از نظر تعداد معاملات روزانه با یکدیگر متقاوت هستند. به این صورت که در روش سوئینگ تریدینگ، تریدرها معاملات کمتری انجام می‌دهند؛ زیرا آن‌ها اغلب به دنبال تایید تغییرات ترندی بزرگ هستند.  در نتیجه تعداد معاملات انجام شده در این روش کاهش پیدا می‌کند.

در صورتی که در روش اسکالپینگ، تریدرها در طول روز معاملات زیادی انجام می‌دهند. اسکالپرها با تکیه بر استراتژی خود، از تغییرات کوچک و جزئی در قیمت سود خود را کسب می‌کنند. به همین دلیل این افراد اغلب به صورت روزانه تعداد بالایی از معاملات را مدیریت می‌کنند.

استراتژی های مدیریت پوزیشن و ریسک های احتمالی

به طور کلی استفاده از هر یک از روش‌های سوئینگ تریدینگ و اسکالپینگ نیازمند استراتژی‌های خاص خود به منظور مدیریت ریسک و پوزیشن‌ها هستند. به این صورت که در روش سوئینگ تریدینگ، تریدرها اغلب به دلیل انجام تعداد معاملات کم و محدود، با ریسک و خطرات کم‌تری رو به رو می‌شوند.

ولی در روش اسکالپینگ، اسکالپرها به دلیل انجام تعداد زیادی معامله در روز، ریسک‌های بیشتری را تجربه می‌کنند. به همین دلیل در این روش نحوه مدیریت ریسک و پوزیشن‌ها به صورت دقیق، اهمیت بسیار زیادی دارد.

نحوه زمان بندی معاملات

یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین تفاوت‌های دو روش سوئینگ تریدینگ و اسکالپینگ، نحوه زمان‌بندی معاملات در آن‌ها است. در روش سوئینگ تریدینگ، معامله‌گران تمرکز و توجه خود را بر روی تغییرات قیمتی متوسط و مدت زمانی بالاتر می‌گذارند. یعنی این تریدرها اغلب معاملات خود را طی چند روز تا چند هفته انجام می‌دهند؛ زیرا آن‌ها ترندهای میان مدت و نقاط ورود و خروج استراتژیک را بررسی می‌کنند.

ولی در روش اسکالپینگ، اسکالپرها و تریدرها تمام تلاش و تمرکز خود را بر روی کسب سود از تغییرات کوچک و سریع در قیمت دارایی‌ها می‌گذارند. دقت داشته باشید که این معاملات اغلب در طی مدت زمان بسیار کمی (بین چند ثانیه تا چند دقیقه) انجام می‌شوند؛ چرا که اسکالپرها به ترندها و تغییرات فوری قیمت توجه دارند.

تکنیک ها و نکات مهم در زمینه استفاده از استراتژی معاملاتی اسکالپینگ!

در بازار ارزهای دیجیتال روش اسکالپ به عنوان سریع‌ترین روش معاملاتی به منظور کسب سود شهرت دارد. تریدرهایی که تمایل به استفاده از این استراتژی خاص را دارند، حتما باید در زمینه تکنیک‌های مهم در اسکالپ و همچنین نوسان‌گیری و نکات مربوط به آن‌ها اطلاعات لازم را کسب کنند. در ادامه به برخی از این تکنیک‌ها و نکات مهم اشاره خواهیم داشت.

  • افراد مبتدی و کم تجربه در ابتدا باید تمرکز خود را فقط بر روی ترید یک ارز دیجیتال بگذارند. (در صورت ترید چندین ارز دیجیتال به صورت همزمان، احتمال شکست به دلیل تجربه کم، استرس و کاهش تمرکز بیشتر می‌شود.)
  • برای ترید با استفاده از استراتژی اسکالپینگ حتما باید ارزهای دیجیتال نقد شونده و لیکوئید را انتخاب کنید.
  • هر چقدر میزان نوسان ارز دیجیتال بیشتر باشد، می تواند گزینه بهتری برای معاملات باشد. (دقت داشته باشید که در ارزهایی با نوسان شدید میزان خطرات و ریسک‌ها بیشتر است.)
  • برای انجام یک معامله سودآور و موفق باید از اندیکاتورهای تکنیکال مناسب و کاربردی استفاده کنید.
  • در همه شرایط باید یک استراتژی خروج از معامله برای خود در نظر بگیرید.
  • به هیچ عنوان با تمام سرمایه خود ترید انجام ندهید. این کار ریسک بسیار بالایی دارد و در برخی شرایط می‌تواند خسارت‌های سنگینی برای شما به همراه داشته باشد.

نکته: زمانی که استراتژی اسکالپ را برای معاملات خود انتخاب می‌کنید، باید اصول و اطلاعات اولیه آن را به خوبی درک کنید.

قدرت در تشخیص روند کلی بازار، میزان تسلط به تحلیل تکنیکال، داشتن نظم و تعهد به استراتژی، مدیریت ریسک، اسپرد و کارمزد کم در معاملات، انتخاب صحیح حجم معاملاتی، انتخاب زمان مناسب جهت ورود یا خروج از معامله، انتخاب نماد و جفت ارز مناسب با استراتژی از مهم ترین اصول اولیه این استراتژی جذاب به حساب می‌آیند.

author-avatar

درباره جعفر اطمینان

شاید همین الان که این متن رو می‌خونید، چندین میلیونیوم کلمه ای باشه که در زمینه ارزهای دیجیتال نوشتم. از همون کودکی به نوشتن علاقه داشتم و با آشنایی با دنیای کریپتوکارنسی و نوسانات هیجان‌انگیزش این علاقه بیشتر شد. ممکنه من یک تریدر نباشم؛ اما آشنایی نسبتا کاملی با انواع استراتژی‌ها، صرافی‌ها، تحلیل تکنیکال و فاندامنتال پیدا کردم و علاقه دارم دانش خودم رو با تحقیق و نوشتن محتواهای جذابتر بیشتر کنم. من جعفر اطمینان، کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک؛ ورود شما رو به دنیای جادویی ارز دیجیتال تبریک میگم.

2 دیدگاه در “اسکالپینگ (Scalping) چیست؟

  1. mostafa گفت:

    اسکالپینگ راحت تر میشه سود کرد یا در معاملات بلند مدت؟

    1. امیر رضوانی گفت:

      در مقابل معاملات اسکالپ یا معاملات کوتاه مدت معاملات بلند مدت قرار داره که در یک مقاله به طور کامل تفاوت این دو سبک معاملاتی را برای شما شرح می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *