بازار گاوی و بازار خرسی چیست؟

اغلب افراد فعال در بازارهای مالی اصطلاحات بازار گاوی و بازار خرسی را شنیده‌اند. در دنیای تجارت و ارزهای دیجیتال، کسب اطلاعات در مورد روند بازار نزولی و صعودی اهمیت زیادی دارد. در حالت کلی روند صعودی نشان‌دهنده زمان خوب برای خرید و به حداکثر رساندن سود است. در صورتی که روند نزولی نشان‌دهنده زمان خروج از بازار یا فروش اوراق بهادار است.

برای شناسایی چرخه‌های بازار و کسب سود از آن‌ها، ابتدا باید درک کاملی از روندهای صعودی و نزولی پیدا کنید. بازارهای گاوی و خرسی از اصطلاحات مورد استفادع در دینای سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال است که به شرایط بازار و افزایش یا کاهش ارزش آن‌ها اشاره دارد. معنی و مفهوم هر یک از این اصطلاحات چیست؟ چرا در این اصطلاحات در دنیای ارز دیجیتال به کار می‌روند؟

در ادامه توضیحاتی در خصوص مفهوم بازارهای گاوی و خرسی، تاثیرات آن‌ها بر اقتصاد، تفاوت و نکات مهم و کاربردی هر یک از آن‌ها ارائه می‌دهیم.

اصطلاح بازار گاوی و بازار خرسی به چه معناست؟

در دنیای تجارت و بازارهای مالی (ارزهای دیجیتال، بورس، و…) دو عبارت صعودی و نزولی را خیلی زیاد شنیده ایم. در بازارهای نزولی قیمت ها در حال کاهش و افت هستند و در بازارهای صعودی، قیمت ها افزایش یافته و نقدینگی رشد می کند. این افزایش و کاهش و نوسانات قیمت کاملا طبیعی و نرمال است.

البته بر اساس نظر کارشناسان، در صورتی که دوره های حرکت به سمت بالا یا پایین در بازار طولانی و نوسانات بازار به به سطح قابل توجهی (20%) برسد، بازار خرسی یا گاوی شده است. دقت داشته باشید که روند صعودی و روند نزولی تاثیر بسیار زیادی بر روی سود و سرمایه شما دارد. لذا در ادامه توضیحاتی در خصوص بازارهای گاوی و خرسی ارائه می‌دهیم.

آشنایی با بازار گاوی (شاخ هایی رو به بالا)

دوره‌ای که اغلب سرمایه‌گذاران در حال خرید و سرمایه‌گذاری هستند و تقاضا بیشتر از عرضه باشد، با اصطلاح بازار گاوی (Bull Market) شناخته می‌شود. از ویژگی‌های این بازار می‌تواند به جریان اعتماد و رشد قیمت‌ها اشاره داشت. در صورتی که قیمت ها در یک بازار به سرعت در حال افزایش باشند، سرمایه‌گذاران به رشد بیشتر بازار امیدوار شده و شروع به خرید می‌کنند.

این موضوع به نوعی سبب ایجاد چرخه مثبت رشد تقاضا و قیمت می‌شود. جالب است بدانید که در این بازار سرمایه‌گذاران امیدوار نسبت به رشد قیمت با اصطلاح گاو نر (Bulls) معرفی می‌شوند. اما چرا گاو نر؟؟

یکی از ویژگی‌های گاوهای نر برای حمله و پیشروی، حرکت دادن شاخ‌های خود به سمت بالا است. این حرکت تشابه زیادی با افزایش قیمت دارد. به همین علت این اصطلاح را به بازارهای صعودی نسبت داده‌اند. اعتماد سرمایه‌گذاران اغلب تاثیر بسیار زیادی بر قیمت هر دارایی دارد. در نتیجه بعضی از سرمایه‌گذاران و معامله‌گران، استراتژی خود را بر این مبنا تنظیم می‌کنند.

نکته: معمولا بازارهای گاوی حاصل و نتیجه اوضاع خوب سیاسی و اقتصادی است.

آشنایی با بازار خرسی (ضربه ای از بالا به پایین)

دوره‌ای که عرضه بیشتر از تقاضا باشد و قیمت‌ها کاهش بیابند، با اصلاح بازار خرسی (Bear Market) شناخته می‌شود. در این نوع بازار معامله‌گران اعتماد خود را نسبت به دارایی‌ها از دست داده‌اند و تمایل آن‌ها برای روز به روز بیشتر می‌شود. سرمایه‌گذاران و افرادی که در این دوره دارایی‌های خود را می‌فروشند، با اصطلاح (Bear) معرفی می‌شوند.

یک خرس در زمان ضربه زدن، پنجه‌های خود را از بالا به سمت پایین می‌آورد؛ در بازارهای خرسی نیز به همین شکل خواهد بود؛ یعنی قیمت‌ها از بالا به سمت پایین رفته و کاهش پیدا می‌کنند. قطعا تجارت و سرمایه‌گذاری در این نوع بازارها برای افراد کم تجربه بسیار سخت، پیچیده و پر از ریسک است.

پیش‌بینی به پایان رسیدن این دوره از بازار و قرارگیری قیمت‌ها در پایین‌ترین حالت ممکن، بسیار سخت و گاهی غیرممکن است؛ زیرا افزایش مجدد قیمت‌ها یک پروسه آهسته بوده و تحت تاثیر عوامل و فاکتورهای زیادی همچون: اخبار، رویدادهای جهانی، رشد اقتصادی، روان‌شناسی سرمایه‌گذاری و … است.

در بازارهای نزولی با وجود کاهش قیمت‌ها، سرمایه‌گذاران می‌توانند فرصت‌های فوق‌العاده‌ای را برای سرمایه‌گذاری و خرید پیدا کنند. به عنوان مثال: اگر استراتژی معاملاتی بلند مدت باشد، افراد در این دوره از بازار می‌توانند دارایی‌ها را با قیمت بسیار پایین خریداری کرده و در بازار صعودی بفروشند.

در این بین بعضی از سرمایه‌گذاران با استراتژی‌های کوتاه مدت، با استفاده از روش اصلاح قیمت می‌توانند سود خوبی کسب کنند.

نکته: به طور کلی بازارهای خرسی با دوره‌های افول اقتصادی و بازارهای گاوی با دوره‌های رشد اقتصادی برابر هستند. به همین علت درک این بازارها می‌توانند بر روی معاملات و سود شما تاثیر چشمگیری بگذارد.

تشخیص بازار گاوی و بازار خرسی

تشخیص بازارهای صعودی “گاوی” و نزولی “خرسی” در دنیای رمز ارزها دارای پیچیدگی‌های خاص خود است. به عنوان مثال: نوسانات بسیار زیاد در بازار بیت کوین، تشکیل این دو بازار را از یکدیگر بسیار سخت و پیچیده کرده است. در این بین هیجانات ایجاد شده ناشی از افزایش یا کاهش نرخ ارز در میان سرمایه‌گذاران، به ویژه سرمایه‌گذاران تازه کار سبب تغییراتی در حجم خرید و فروش‌ها شود.

در نتیجه خیلی از این افراد به اشتباه آن‌‌ها را به بازارهای صعودی گاوی یا نزولی خرسی ربط می‌دهند. روزانه تریدرهای جدید و تازه کاری به بازار بزرگ رمز ارزها وارد می‌شوند. این افراد به دلیل تجربه و اطلاعات کم به منظور یافتن ارزهایی با پتانسیل رشد بالا، گاهی سبب تشدید روند خرسی ارزهایی همچون بیت کوین می‌شوند.

توجه داشته باشید که در بازار نزولی خرسی، ریسک از دست دادن سرمایه بسیار بالا است؛ زیرا این روند ریزش ارز فاقد تاریخ مشخص است. امروزه این مسئله تبدیلی به معضلی بزرگ در بازار رمز ارزها شده است. به طوری که بسیاری از افراد تازه کار و کم تجربه، به دلیل ضررها و عدم توانایی کافی در تحلیل، نسبت به ادامه فعالیت دلسرد می‌شوند.

لذا در ادامه به منظور تشخیص بهتر بازار صعودی گاوی و بازار نزولی خرسی، به ویژگی‌های این دو بازار می‌پردازیم.

میزان عرضه و تقاضای سهام

در بازار صعودی “گاوی” تقاضا زیاد و میزان عرضه کم است. در این دوره سرمایه‌گذاران تمایلی به فروش سهم‌های خود ندارند. از طرفی تعداد بالایی از معامله‌گران خواستار خرید سهم هستند که در نتیجه آن صف‌های خریدی تشکیل می‌شود.

در بازار نزولی “خرسی”، تقاضا کم و میزان عرضه افزایش پیدا می‌کند. در این دوره سهامداران به دلیل از دست دادن اعتماد و امید خود، تمایل زیادی به فروش سهم‌های خود نشان می‌دهند که به این منظور صف‌های فروش تشکیل می‌شود.

بی شک، تغییرات عرضه و تقاضا یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و تفاوت‌های این دو بازار با یکدیگر است که می‌تواند در تشخیص آن‌ها بسیار موثر و کاربردی باشد.

بررسی در طی زمان

به طور کلی نزولی یا صعودی بودن بازار در کوتاه مدت می‌تواند نشان‌دهنده اصلاح قیمت باشد. پس برای تشخیص بازارهای صعودی “گاوی” و نزولی “خرسی”، تحلیل بازار در بلند مدت بسیار موثر است.

جور روانی حاکم و روانشناسی سرمایه‌گذاران!

میزان برداشت و واکنش سرمایه‌گذاران به شرایط در بازار بورس اهمیت زیادی دارد. در حقیقت جو روانی حاکم در میان سهامداران تاثیر مستقیمی بر بازار بورس دارد. به عنوان مثال: در صورتی که قیمت دلار افزایش یابد، جو حاکم در میان سهامداران و معامله گران سبب افزایش تقاضا و قیمت بیشتر سهام می‌شود.

در نتیجه بدون ایجاد تغییر در روند کارخانه‌ها و شرکت‌ها، بازار بورس تحت تاثیر اخبار قرار گرفته و شرایط را برای بازار صعودی یا نزولی فراهم می‌کند. به همین دلیل آشنایی با روانشناسی بازار می‌تواند در تشخیص این بازارها کمک زیادی به شما بکند.

نوسانات و تغییر روند در فعالیت های اقتصادی

سهم‌های موجود در بازار اغلب از زیرمجموعه‌های یک مجموعه اصلی و اقتصادی تشکیل شده‌اند. به همین دلیل در صورت بروز تغییر در روند زیرمجموعه‌ها، مجموعه اصلی نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد که به نوعی آن را تاثیر جزء بر کل می‌دانند. در نتیجه در دوره نزولی، توانایی مردم به دلیل رکود اقتصادی برای خرید کاهش پیدا می‌کند.

به این صورت شرکت‌های زیرمجموعه نیز با ضرر روبه رو می‌شوند. با عدم سودآوری شرکت، ارزش سهام آن در طی زمان کمتر و کمتر می‌شود. در صورتی که در دوره صعودی، به دلیل قدرت بالای مردم در خرید، شرکت‌های زیرمجموعه نیز سود چشمگیری می‌کنند. این مسئله بر روی ارزش سهام آن‌ها تاثیر گذاشته و در طی زمان سبب افزایش ارزش آن می‌شود.

نکاتی مهم به منظور تشخیص بهتر بازارهای صعودی “گاوی” و نزولی “خرسی” از یکدیگر

به دلیل پچیدگی‌های موجود در دنیای رمز ارزها و بازارهای صعودی و نزولی، گاهی تحلیل وضعیت و تصمیم‌گیری صحیح سخت می‌شود. به منظور راحت‌تر شدن پروسه تحلیل و تشخیص این دو بازار و انجام بهترین اقدام، نکاتی را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم.

  • بازارهای گاوی در واقع بازارهایی با نرخ صعودی و بازارهای خرسی، بازارهایی با نرخ نزولی هستند.
  • در دوره های خاصی از زمان، وضعیت سهام بعضی از سرمایه گذاران خرسی و برخی دیگر گاوی می‌شود. ولی به خاطر داشته باشید که وضعیت و شرایط بازار سهام در صعود و نزول نرخ سهام حتما باید در بلند مدت مورد بررسی قرار بگیرد. در نتیجه امکان اعلام خبری مبنی بر “این هفته بازار نزولی خرسی و یا صعودی گاوی است” وجود ندارد!.
  • در اغلب مواقع، بورس اوراق بهادار در طی مدت زمان طولانی گرایش صعودی داشته است. ولی با این وجود سرمایه‌گذاری در زمان بازار نزولی “خرسی” بسیار ریسکی و نگران کننده است؛ زیرا این وضعیت اغلب نتیجه رکود اقتصادی و مشکلات جهانی است. در نتیجه ارزش کالاها کاهش یافته و قیمت‌ها ثبات نخواهند داشت.
  • یکی از مهم ترین پیامدها و نتایج بازار نزولی “خرسی”، افزایش فروش سهام و نقدینگی است. دقت داشته باشید که این روند تا زمانی که اوضاع بازار بهتر و با ثبات‌تر شود، ادامه می‌یابد.

نکته: با دقت به هر یک از نکات ذکر شده، می‌توانید تحلیل بهتر و دقیق‌تری از شرایط بازار پیدا کنید. در نتیجه علاوه‌بر کاهش ضرر، می‌توانید اقداماتی به منظور کسب سود و بهره‌وری از هر دوره‌ای را انجام دهید.

معاملات منطقی در بازار خرسی و بازار گاوی

 

با اقدامات منطقی در بازار گاوی و بازار خرسی می‌توانید سرمایه‌گذاری خوبی داشته باشید. در حالت کلی شانس از دست دادن پول و سرمایه در بازار خرسی بیشتر است. به این صورت که حتی اگر شما به امید رشد و افزایش سرمایه تمایل به سرمایه‌گذاری طولانی مدت بر روی رمز ارزی داشته باشید، پیش از کسب سود، ضرر خواهید کرد.

به این ترتیب برای کسب سود از بازارهای خرسی، بهتر است از پوزیشن شورت برای فروش استفاده کرده و یا کوین یا توکن‌های مطمئن‌تر و امن‌تری پیدا کنید. ایده‌آل‌ترین و بهترین حالت در یک بازار صعودی برای یک سرمایه‌گذار، خرید سریع و زودهنگام رمز ارز و کسب سود از افزایش قیمت آن است. در این حالت سرمایه‌گذار بعد از رسیدن به هدف یا تارگت خود می‌توانند رمز ارز را بفروشند.

در این بازار ضررها باید موقتی و کوچک باشند. به این صورت تریدر با اطمینان بیشتری قادر به سرمایه‌گذاری بر روی ارزهای دیجیتال مختلف با پتانسیل سوددهی بالا خواهد بود. در بازار سنتی سهام، سهام‌های تدافعی وجود دارند که روند بازار، تاثیرات چندانی بر روی قیمت آن‌ها ندارند.

شرکت‌های بیمه، خدمات درمانی، بازار املاک، بانک‌ها، جاده‌سازی، خطوط هوایی، خدمات اینترنتی و صنایعی دیگر که مدیریت و کنترل آن‌ها بر عهده دولت است، از این نوع سهام‌ها به شمار می‌روند. در واقع این دسته کالاها ضروری بوده بدون در نظر گرفتن شرایط بازار، توسط مردم خریداری می‌شوند.

تاثیر بازار خرسی و بازار گاوی در سرمایه گذاری

همانطور که اشاره شد، بازارهای گاوی و خرسی هر یک شرایط خاص خود را دارند. به همین دلیل این دو می‌توانند تاثیرات متفاوتی بر روی بازار سرمایه‌گذاری داشته باشند. در ادامه تاثیر بازارهای گاوی و خرسی را به صورت مختصر مورد بررسی قرار می‌دهیم.

نتیجه سرمایه گذاری در بازار خرسی!

بر خلاف تصور سرمایه‌گذاران مبتدی و تازه کار، بازار خرسی می‌تواند فرصت‌های بسیار زیادی را برای سرمایه‌گذاری و کسب سود فراهم کند. البته این نوع بازارها دارای شرایط خاص و پیچیده‌تری هستند. به همین دلیل اغلب گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاران مبتدی نخواهند بود. با این حال به کمک یک استراتژی قوی و دقیق امکان کسب سود بالا در این بازارها وجود دارد.

سرمایه‌گذاران حرفه‌ای و باتجربه در بازارهای خرسی از استراتژی‌های مختلف و جالبی مانند: اصلاح قیمت و خرید در سطح پایین استفاده می‌کنند. سرمایه‌گذاران در “استراتژی اصلاح قیمت” با بررسی تحلیل‌های تکنیکال، روندها و احساس بازار، کاهش‌های غیرمعقول و افزایش مقطعی را شناسایی می‌کنند. سپس با خرید به موقع ارز، سود قابل توجهی را از اصلاح بازار به دست می‌آورند.

در واقع خرید در قیمت پایین و سرمایه‌گذاری طولانی مدت یکی از موثرترین استراتژی‌های این بازار بر روی یک دارایی است. معمولا احساسات کاربران در بازارهای خرسی بر تحلیل‌های فنی و منطق غالب می‌شود و قیمت بعضی از رمز ارزها به سرعت افت غیرعادی زیادی می‌کند.

سرمایه‌گذارانی که امکان شناسایی این نوع سناریوها را دارند، با خرید به موقع می‌توانند سود بسیار بالا و هنگفتی را از رشد ارز دیجیتال در آینده کسب کنند. به عنوان مثال: کاهش غیرعادی قیمت بیت کوین و افزایش نجومی آن در طی چند ماه می‌تواند مثال خوبی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بازار خرسی را نشان دهد.

نتیجه سرمایه گذاری در بازار گاوی!

به طور کلی بازار گاوی می‌تواند فرصت فوق‌العاده‌ای را برای کسب سود از ارزهای دیجیتال را برای افراد فراهم کند. البته این مسئله مشروط به ورود به موقع در بازار و رعایت اصول اولیه و مهم آن است. گاهی سرمایه‌گذاران مبتدی و تازه کار هم می‌توانند سودهای بسیار بالایی را از این بازار کسب کنند.

در صوت سرمایه‌گذاری در یک بازار صعودی قبل از اشباع بازار و رسید آن به مراحل ابتدایی، می‌توانید سود بسیار بالایی را از آن خود کنید. معامله گران و افراد فعال در زمینه فیوچر، در کنار معاملات و خرید و فروش‌‌های معمولی از استراتژی‌های خاصی به منظور کسب حداکثر سود از این بازار استفاده می‌کنند.

دقت داشته باشید که در بازار گاوی اغلب سرمایه‌گذاری‌های کوتاه مدت می‌توانند نتیجه‌های عالی به همراه داشته باشند. به همین دلیل بهتر است در نوع بازار از معاملات فیوچر با پوزیشن شورت (Short) و گزینه حد ضرر (Stop Loss) استفاده شود؛ زیرا امکان پیش‌بینی پایان بازار گاوی و ورود به شرایط نزولی و خرسی وجود ندارد.

حجم تقاضای خرید و سرمایه‌گذاری در بازارهای گاوی بسیار بالا است. البته گاهی تعداد فروشنده‌ها در پلتفرم‌های معاملاتی کاهش یافته و نرخ‌های خرید و فروش دچار تغییرات می‌شوند. دقت داشته باشید که این روند در بازارهای خرسی کاملا برعکس است. به این صورت که حجم درخواست فروش ارز افزایش یافته و خریداران کاهش پیدا می‌کنند.

تفاوت های اساسی بازار خرسی و بازار گاوی

نحوه تشخیص بازار گاوی و بازار خرسی از یکدیگر جزء مهم‌ترین و پرتکرارترین سوالات افراد فعال در این زمینه است. دقت داشته باشید که این دو اغلب با جهت‌گیری قیمت ارزهای دیجیتال مشخص می‌شوند. البته این دو تفاوت‌های خاصی دارند که سرمایه‌گذاران حتما باید به آن‌ها توجه کافی داشته باشند. در ادامه توضیحات مختصری در مورد تفاوت‌های مهم و اساسی بازار خرسی و بازار گاوی ارائه می‌دهیم.

نقدینگی

میزان نقدینگی در بازار خرسی و بازار گاوی با یکدیگر متفاوت هستند. به این صورت که در بازار نزولی یا خرسی افراد به دلیل عدم اطمینان به وضعیت و شرایط بازار، نقدینگی کمتر است. ولی در بازار صعودی با گاوی، به دلیل اعتماد بالای سرمایه‌گذاران به بازده پایدار و سریع، نقدینگی بیشتر است.

قیمت سهام

به طور کلی تاثیری که روند بازار خرسی و بازار گاوی بر روی کریپتو می‌گذارند معمولا مشابه با سهام است. البته این روندها به دلیل حساسیت کریپتو به نوسانات به نوعی متفاوت است. بازارهای گاوی کریپتو نسبت به سهام، عمر کمتری دارند و اغلب تنها چند روز تا یک ماه زمان می‌برد. یعنی بازارهای کریپتو بلافاصله پس از اینکه بازار صعودی یا نزولی شود، حرکت‌ها و نوسانات آن‌‌ها سریع‌تر می‌شود.

جالب است بدانید که در سهام، بازار خرسی و گاوی به مراتب ساده‌تر شناسایی می‌شوند. ولی با توجه به بازخورد سرمایه گذاران کریپتو، این مسئله در ارزهای دیجیتال معمولا انقدر ساده و راحت نیست. به عنوان مثال: زمانی که بازار در روند نزولی است، سرمایه‌گذاران گاوی به این بازار وارد شده و موجب افزایش سریع قیمت کریپتو می‌شود.

پس از آن، همانطور که بازار صعودی رشد می‌کند، تعداد سرامایه گذاران به آهستگی کم می‌شود؛ زیرا معمولا در چنین شرایطی آن‌ها ارزهای خود را فروخته و نقد می‌کنند. همین مسئله سبب نوسانات بیشتر و سرعت بالای مبادلات در بازارهای گاوی و خرسی، کریپتو را نسبت به سهام، متفاوت تحت تاثیر خود قرار می‌دهند.

حجم معاملات

جالب است بدانید که میان عملکرد بازار کریپتو و اهداف سرمایه‌گذاران ارتباط نزدیکی وجود دارد. به عنوان مثال: در بازار خرسی یا نزولی، سرمایه‌گذاران تمایلی به ارزهای دیجیتال نشان نمی‌دهند. به همین دلیل بسیاری از این افراد به دلیل ترس و ضرر، برخی از دارایی‌های خود را به فروش می‌رسانند.

در نتیجه قیمت‌ها بیشتر کاهش یافته و بسیاری از سرمایه‌گذاران به سمت انجام این کار سوق داده می‌شوند. در بازار گاوی یا صعودی، با افزایش قیمت ارزهای دیجیتال، اعتماد سرمایه‌گذاران نیز بیشتر می‌شود. به همین دلیل در این بازار سرمایه‌گذاران بیشتری با امید به کسب سودهای خوب و بالا، تشویق به سرمایه‌گذاری می‌شوند.

شرایط اقتصاد جهانی

دقت داشته باشید بازار خرسی و بازار گاوی هر دو به نوعی بر روی اقتصاد تاثیر می‌گذارند. بازار گاوی یا صعودی در واقع با یک اقتصاد قوی در ارتباط است که در طی آن هزینه‌ها و همچنین سود مصرف‌کننده بالاتر است. زمانی که کسب و کارها نمی‌توانند در بازار نزولی به اهداف درآمدی خود برسند و از طرف دیگر مصرف کنندگان به میزان کافی هزینه نمی‌کنند، سود کاهش می‌یابد.

در نتیجه این موضوع تاثیر منفی بر روی اقتصاد می‌گذارد. این دیدگاه برای سهام و کریپتو نیز صدق می‌کند. به همین علت اغلب افراد با توجه به شرایط موجود در سرمایه‌گذاری، شک و تردید دارند.

معامله گری در بازار خرسی راحت تر است یا در بازار گاوی؟

افرادی که در زمینه معاملات کیرپتو فعال هستند، اغلب در بازار نزولی، از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال سود زیادی کسب می‌کنند. بسیاری از افراد نیز با خرید در بازار گاوی به روند صعودی و تقویت بازار کمک کرده و سود خود را افزایش می‌دهند. دقت داشته باشید که در هر دو این استراتژی‌ها مشابه با سایر روش های ترید، ریسک‌های مختلفی دارد.

به همین دلیل بهتر است پیش از هر اقدامی ابتدا روندهای تاریخی در هر دو بازار خرسی و گاوی را به صورت کامل درک کنید و اخبار ارزهای دیجیتال دنبال کنید. اگر تمایل به سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال هستید، قطعا با هر دو بازار خرسی و گاوی مواجه خواهید شد.

در نتیجه برای انجام معاملات سودآور در هر دو بازار، باید مهارت‌ها و اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید.

جعفر اطمینان
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
hasem
hasem
3 ماه قبل

وضعیت الان بازار ارز های دجیتیال چجوریه؟ بول مارکت هست یا بازار خرسیه؟

امیر رضوانی
مدیر
3 ماه قبل
پاسخ به  hasem

تشخیص دقیق وضعیت بازار ارز های دیجیتال را باید به صورت تکنبکالی کاملا مورد بررسی قرار دهیم و همینطور تایم فریم معاملاتی هم باید مدنظر قرار دهیم تا بتونیم بگیم بول مارکت هستیم یا بیر مارکت